Армията на Руската федерация нападна Украйна!

На 24 февруари 2022 г. нео-болшевишките войски на Русия нахлуха в Украйна и започнаха широкомащабни военни действия срещу украинските въоръжени сили и цивилното население.

Напрежението между двете държави датира от 2013 година, когато украинците свалиха проруската марионетка Янукович. Последва опит на финансирани от Москва сепаратисти да откъснат Донецка и Луганска област от Украйна, и анексирането на Кримския полуостров от Русия. Същия след манипулиран референдум беше присъединен към Руската федерация.
Въпреки това никой досега не си представяше, че е възможно в Европа да се водят военни действия от такъв мащаб. 

Реставратора на бившия Съветски съюз - агентът от КГБ, Владимир Путин, обяви, че "започва война за денацификацията и демилитаризацията на Украйна"! 

В това време цивилизованият свят седи отстрани и наблюдава като парализиран агонията на украинския народ!

Към този момент украинските въоръжени сили, в това число полка "АЗОВ" и множество други доброволни формирования оказват яростна съпротива на превъзхождащия ги враг!

КУБРАТОВА МЛАДЕЖ ИЗКАЗВА ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА на нашите идеологически съратници, украинските националисти! В този труден за Украйна час ние не се притесняваме да се обявим в защита на Украйна и братския украински народ!  

Слава на Украйна! Слава на героите! 

Смърт Zа руските окупатори!

Мартин Вътев, ръководител на Академията за политически активисти