Зимна помощ за нашите пенсионери и социално слаби

По традиция Български Национален Съюз (БНС) стартира хунманитарна акция под надслов "Зимна помощ за Българските пенсионери и социално слаби".

В организацията и провеждането на акцията тази година се включиха активисти от КУБРАТОВА МЛАДЕЖ, Н.О. "Сноп" и Национален женски съюз "ПАГАНЕ".

В дните между 16 - 30 декември доброволците ще открият пунктове, където ще раздават закуски, топъл чай и сладкарски изделия. 
Предвидено е хуманитарната акция да се проведе в София - на входа на метростанция "Сердика" и в Пловдив на пл. "Централен". 

Както и преди сме казвали - "Ние не сме държавата и не можем да нахраним всички нуждаещи се Българи, но поне ще се опитаме да стоплим сивото им ежедневие с внимание и уважение, което в днешно време тези хора, все по-рядко получават." 

Зимната помощ за Българските пенсионери и социално слаби е самофинансираща се кампания, която разчита както на средствата, които ние като Български националисти отделяме за нея, така и на даренията на останалите наши сънародници, които имат желание и възможност да помогнат. 

Весели празници, Българи! Бог да бди над всички нас!