Нова националистическа организация се създаде в Украйна

На 1-ви август 2020 година нашите украински братя дадоха гласност на новата си организация - "ЦЕНТУРИЯ". 

В околностите на Киев стотици убедени националисти се събраха и дадоха оброк пред знамената и водачите на новата организация. 
Представянето се състоя далече от любопитните очи на медии и шпиони - под открито небе, сред тъмнината на нощта. 

Пред стотиците събрани националисти, лидерът на ЦЕНТУРИЯ - Игор Михайленко, подчерта, че "от днес понятието Велика Украйна ще добие нов смисъл. Преди можехме да планираме с десетилетия напред, но днес светът е на ръба на хаоса. В това време трябва да можем да стоим здраво на краката си, заобиколени от близки съратници, с които да изградим основа, която няма да се срути под вътрешен натиск или от външни влияния". 

Идейната платформа на ЦЕНТУРИЯ е ясна и проста - държавата не полага достатъчно усилия да образова патриотично младежта и не защитава националните интереси. Затова се създава ЦЕНТУРИЯ! 

Враговете на Украйна - сепаратисти и страхливи политици, работят за чужди интереси. ЦЕНТУРИЯ се създава, за да направи дейността им невъзможна, а животът - непоносим. 

Основната задача на организацията е да образова един силен и горд украинец. Ще дадем на всеки войник на организацията прилична алтернатива:

Сила – вместо слабост;

Чувство на екип – вместо самота;

Здравословен начин на живот - вместо пристрастяване;

Национално бъдеще – вместо емиграция!

Създатели на организацията са ветерани, завърнали се от фронтовата линия, и млади хора, които се подготвят за военна служба в редиците на Националната гвардия и въоръжените сили на Украйна.
"Убедени сме, че Украйна я очакват нови предизвикателства, и затова трябва да възпитаме в обществото боен дух и здрав милитаризъм. Без значение от професия или военен опит, всеки трябва да може да защити себе си, своето семейство и страната си".

​● https://centuria-ua.com/
​● Телеграм: https://t.me/Centuriaua
● Instagram: https://instagram.com/centuriaua
● Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdGBDKtPLW1hfSqaesS1haQ
Кадри от създаването на организацията "CENTURIA". 

КУБРАТОВА МЛАДЕЖ ви пожелава успехи и победа! 

Напред и нагоре!