Подкрепа за полк "АЗОВ"

Ние сме националисти и като такива за нас е съвсем естествено да помагаме на националисти.
Тук разбира се правим важната уговорка, че в списъка на националистите, на които не бихме помогнали, са сръбските шовинисти и гръцките националисти! Но защо на тях не бихме помогнали, а заставаме твърдо зад украинските националисти?

Причините са няколко.
Първата и най-важна е, че украинският национализъм не е антиБългарски, каквито са сръбският и гръцкият. Казваме това с ясната представа, че русофилите и комунистите, които в последно време демонстрират яростно „патриотизъм”, ще оспорят това и ще започнат с тирадите за потиснатото Българско малцинство в Украйна....
Истината обаче е съвсем друга. Българите в Украйна не само че не приветстват руските „освободители”, но и воюват като доброволци в националистическите батальони и в Териториалната обрана (ТрО) на страната. За „изгорения Иван Милев” няма дори смисъл да споменаваме, защото отдавна вече стана ясно, че този персонаж не е нищо повече от измислен герой на нео-съветската пропаганда.
Лъжата, че украински националисти са разрушили паметника на кхан Кубрат, също беше развенчана. ТУК:
https://kubrat.idem.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%85%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82

Втората причина, която убягва на пишман националистите у нас е, че на страната на Украйна воюват наши идеологически съратници от АЗОВ, ДЕСЕН СЕКТОР, ФРАЙКОРП и други националистически формации.
Заедно с тях за свободата на европейска Украйна воюват и хиляди европейски доброволци националисти. Всички те се сражават рамо до рамо под знамето на Черното слънце, на Коловрата и друга родова символика, позната и близка до нас.
Срещу украинците, напротив, са чеченски джихадисти, арабски и африкански наемници, както и мелези от цялата Руска федерация. Цялата тази сбирщина е събрана под болшевишкото знаме на Съюза на съветските социалистически републики (СССР) и е водена единствено от желанието да граби, насилва и убива „украински нацисти”...  

Третата причина е, че украинците са етнически и расово много близки до нас, Българите. Така е не само защото Киевска Рус обхваща територия, населявана с многобройно Българско население.
Така е и защото княз Светослав I е син на царица Олга Киевска, която е дъщеря на кхан Владимир Расате. По тези причини украинците се явяват наши братовчеди много повече от мнозинството расово смесени руснаци.

Четвърто - Русия е наш исторически недоброжелател.
Няма да навлизаме в подробности какви беди е докарала Руско-болшевишката империя на България, а само ще припомним, че нашите най-видни възрожденци, национал-революционери, държавници и военни - Георги Раковски, Васил Левски, Иван Вазов, Стефан Стамболов, генерал Колев и още много други, предупреждаваха за зловредната политика на Русия срещу България и Българския народ.

И пето, но не на последно място – страната на руските нашественици взеха всички политически нищожества, които години наред изкривяваха основите и същността на Българския национализъм! Това са иZчадията от „Възраждане”, „Атака”, „ВМРО” и техните политически другари от БСП, бивша Българска комунистическа партия (БКП)!

Е, при така поставени факти, ние от КУБРАТОВА МЛАДЕЖ и БНС, няма как да не подкрепим Украйна и нейните защитници!

Обръщаме се към вас, ако не сте комунисти, русофили или обикновени платени курви на руските интереси в България, да подкрепите героите от Мариупол – полк „АЗОВ”!

Купете благотворително тениска или значка с тяхното лого и дайте своя принос в битката с нео-комунизма.

Събраните средства ще бъдат предоставени на Териториалната отбрана на Украйна към полка „АЗОВ”.