Трети март - велик спомен, тревожно напомняне

3-ти март - дата, имаща почетно, централно и свещено място в сърцето на всеки нормален Българин.
Дата, напомняща, че дългът към Отечеството и великата борба на народите в техния стремеж към свобода и правото сами да определят съдбините си, е преди всичко!

Ние добре помним и се прекланяме пред делото на всички онези, които положиха живота си пред олтара на Родината.

За съжаление от десетилетия се пренебрегват заслугите на Българските национал-революционери, както и на всички останали борци и воини, паднали за нашата свобода, с изключение на руските. 
Сляпото преклонение пред Русия, без да се зачитат жертвите, които дадоха украинци, финландци, румънци, литовци, латвийци, естонци и молдовци е проява на къса историческа памет и висша неблагодарност. 

От Руско-турската война 1877-1878 ние, Българите, въпреки, че Русия воюваше за постигане на своите имперски интереси, пак сме благодарни. Разбираемо... 

Това, което не е разбираемо, обаче е как може да има хора, наричащи себе си Българи, които да обичат една чужда държава повече от собствената си Родина? Хора, които за забравили Българското знаме, но всяка година веят руското! 
Тези хора смеят да омаловажават културно-просветното дело на нашите възрожденци, да забравят за десетките въстания, да пренебрегват националното израстване на Българския народ, който се съхрани 5 века под турско робство, и да твърдят, че без Русия днес нямало да има Българи?! 
Що за чуждопоклонство и липса на национална гордост и самочувствие. 

Точно тази безпаметна и неука сган, която за удобство занапред ще наричаме русофили и комунисти, защото всеки комунист е русофил, както и всеки русофил е латентен комунист, под претекст, че отбелязват Освобождението на България, всъщност прокарва московските интереси и политика. 
Във всяка нормална държава това би се считало за национално предателство! У нас, обаче се счита за градивен патриотизъм...
 
Правя това уводно изложение, защото то е основополагащо за правилното разбиране и тълкуване на историята и настоящето.

На 3-ти март ние, от Български Национален Съюз и КУБРАТОВА МЛАДЕЖ, почетохме паметта на всички онези Български опълченци и чужденци, които паднаха във войната, довела до нашето Освобождение. Тук е важно отново да отбележим, че то е следствие, а не цел на Русия. 

Мероприятието ни се проведе на връх Шипка, където в 11.00 часа трите ни основни групи - от София, Пловдив и Варна, се събраха и строиха. 
Предвид общата представа за предполагаемия състав на присъстващите, назначеният комендант на мероприятието - Манол Димитров, проведе инструктаж, с който разпореди да не се отвръща на очаквани провокации. 
След тръгнахме към паметника нагоре по стълбите. По пътя натам си проправяхме път сред огромната тълпа, като през цялото време строят се запази в своята цялост и радостта от нашата поява се прояви безпределно ясно в радостни възгласи, честитки по случай празника и похвали от случайни хора. 

С всяка стъпка нагоре към върха, обаче виждахме все по-нарастваща жалка тълпа от либерасти и още по-огромно мнозинство от русофили.
Последните не развяваха знамето на Руската империя, която тогава воюваше с турските орди, а знамето на Руската федерация, която няколко дни по-рано нападна без Украйна с явното намерение да я затрие като свободна и независима държава.
Сред морето от руски знамена имаше и дегенерати, които размахваха въодушевено и болшевишкия червен парцал със сърп и чук. Тук там се мяркаше и някое Българско знаме... 

Това, което всички изпитахме, бе тотален потрес от наглостта на тези дебили! 

Разбира се, русофилската сган не хареса нашите организационни знамена, нашите униформи и изобщо цялата ни група, защото се отличавахме от тях...

Тогава се започна с отделни подмятания по наш адрес - Русия трябвало да нападне България, за да я "денацифицира" от нас, да сме заминавали в Украйна и т.н. подобни крясъци. 

Това, което обаче най-много разгневи гнидите беше знамето на националистическия полк "АЗОВ", който воюва в град Мариупол срещу числено превъзхождащите ги чеченски излямисти, които Путин изпрати, за да убиват и тормозят православните украинци, наследници на дедите си воювали за свободата на България!!! 

Сбирщината от русофили-идиоти и комунисти подивя! започнаха да ни обграждат, да ни блъскат и да дърпат знамената. Истинско оркско нашествие. Въпреки преките провокации и проявената към някои от нас физическа агресия, ние не отвърнахме,защото знаем, че по презумция на органите винаги ще изкарат нас виновни...  
Това, което тази измет трябва, обаче  да знае е, че в един друг момент, ще се разправим с тях! 

В интерес на обективната истина трябва да споменем, че без намесата на полицията щеше да се стигне до много грозна и кървава картинка. 

Въпреки риска, който поехме ние изпълнихме всичко, което бяхме планирали предварително и постигнахме желаното от нас. Сега всеки от нашите членове знае вече какви са в действителност жалките същества определящи себе си като русофили - вредни антиБългарски руски подлоги!  

Да не забравя - сред уродите с руски и съветски знамена се открояваха симпатизантите на "Възраждане", които за жалост покрай партийните и руските знамена, бяха забравили да вземат Български...

Тежко й на България с такива "патриоти".

Но един ден ние ще дойдем и ще сложим край на тази мерзост! 
Вече е започнало...НИЕ ИДЕМ! 
Александър Суев 
Главен Водач на КУБРАТОВА МЛАДЕЖ