Хуманитарна акция в София и Пловдив

От 15 до 24 алтом 7529 г. (15-24 декември 2021 г.) в центъра на София и Пловдив, се проведе традиционната зимна акция на  Хуманитарния корпус на Български Национален Съюз. 
В акцията участваха младежи от КМ, СНОП и Национална женска организация „ПАГАНЕ“.

Всяка година активисти и членове на тези организации раздават на Българските пенсионери и социално слаби топъл чай и закуски. Всички сме наясно, че така не решаваме битовите и социални проблеми на нуждаещите се, но пък по този начин засвидетелстваме уважение и респект към онези, които изградиха България, а сега тънат в мизерия...

Либерално-демократичните правителства без значаение от коя управляваща партия са, не правят нищо за никого в тази държава освен за своята партийна котерия. Естествено най-уязвимите в обществото, страдат най-много. Ето така вече 30 години престъпната шайка, която управлява България подлага на геноцид всички Българи, без значение от възраст или пол.

За да облекчим поне малко тежкото положение на страдащите, ние кубратистите, всяка година около Коледа организираме тази акция, като се надяваме да им покажем, че не са забравени.

Битката за сърцата и душите на хилядите Българи ще продължи дотогава, докато и последният заслужил Българин не получи полагаемото му се уважение и благоденствие! В кубратизмът е спасението!

Нашето дело е право! НИЕ ИДЕМ, за да победим!
        Мартин Вътев, ръководител на Академията за политически активисти
Репортаж на телевизия Евроком по повод „Зимната помощ за Българските пенсионери“ организирана от Български Национален Съюз.