201 години от рождението на Георги Сава Раковски

На 2 април 2022 година се навършват 201 години от рождението на Г.С.Раковски - легендарен творец и герой от епохата на Българското Възраждане, ненадминат по дълбочината на своето народностно Българско и Арийско расово осъзнаване и гордост.
За истинските националисти, животът и делото на Раковски представляват велик Български идеал за национално обединение и  народностно прочистване от всичко чуждо и вредително за Българската кръв.  Прозренията на Раковски за гръцките лъжи, измами и посегателства погубили България през вековете, и изопачили историята на Европа, остават ненадминати и до днес. Заветите на Раковски за враждебността и алчността на всички народи заобикалящи България и опасността от руската убийствена политика звучат все по-съвременно.

По този повод, Български Национален Съюз организира вечеринка в новия си щаб в град София. Тя представляваше среща между членовете на организацията и симпатизанти, проведена в приятелска атмосфера. След това се проведе изложение на личността събрала ни на този ден, Георги Раковски, проведено от Елена Ваташка. На края бе пуснат документален филм за масонството и Раковски.
 
Всички гости останаха доволни, а паметта на героя беше почетена, чрез разпространяването на идеите му, които все още са неизпълнени в днешно време и дори забравени от младите поколения.

кубрат Стоян Манасиев