6 май - Ден на храбростта и на Българската армия

На този ден всяка година с осакатен парад отбелязваме, че имаме армия. Но основната цел на прогнилата ни държава е всъщност да замаже очите на лековерните граждани, които вЕрват, че имаме армия.
Овехтели фатмаци пристягат шкембаци и нахлузват парадните си униформи, за да помаршируват за час-два по жълтите павета. Тълпата ги приветства, защото и тя е като тях - безидейна, разплута и продажна.

Пропагандната машина заснема това подобие на армия и на следващия ден снимките от "парада" подхранват илюзията и у останалата част от българското стадо.

В действителност на този ден парадира не Българската армия, а нейните жалки остатъци, тъй като комунистическата сган след 9 септември 1944 година уби всичко силно и достойно в Българската армия!
Днес парадира и карикатурата, която остана след демократичната реформа в соцармията, която либералните продажници сътвориха!

Казано накратко - на днешния ден ние не виждаме дори бледо копие на славната ни армия, от която трепереха съседите ни и цяла Европа.

Къде са великите ни пълководци и безстрашните ни воини? Няма ги!
Няма ги, защото безродни продажници ги убиха, а късметлиите само биха и затвориха в концлагери. На тяхно място Партията (БКП) постави партизаните и селските пропадняци. След тях дойдоха техните синчета социалисти и внуците им, които вече са либерали, демократи!

Чест и слава на истинската Българска армия!
Чест и слава на падналите за Отечеството!
Затвор, позор и презрение за рушителите на България!Боян Расате, Водач на Български Национален Съюз
Славната и храбра Българска армия по времето на Царство България, преди да бъде унищожена от родоотстъпниците от Отечествен фронт.