КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме национални социалисти, които не приемат днешната мултикултурна демокрация. За нас тази система не е по-различна от комунистическата. Червеното знаме, което до вчера продажниците вееха, сега е синьо и вече е с дванадесет петолъчки. А болшевишките комисари от Октомврийската революция дадоха път на европейските комисари от Брюксел. 

Отново сме свидетели на интернационализъм и омраза към всичко национално и патриотично. Всичко е по старому, но опаковано по различен начин...
В България дори изродите, които ни управляват са от старата комунистическа номенклатура, техните деца, внуци и доносници!
Те контролират политиката, икономиката, културата, съдебната система, обществения живот и медиите в страната!

Ние вярваме в свещената и хилядолетна борба между доброто и злото. Добро е онова, което ни дава сила и калява духа ни. А злото - това са пълчищата на Ксеркс, ордите на Чингис хан, башибузука на Баязид, варварите на Сталин и маймуночовеците от Третия свят! Това са враговете на Българския народ и на нашата раса!

​Днес враговете ни са силни, защото ние сме слаби. Това трябва да се промени! В противен случай децата ни ще бъдат свидетели на краха на европейската цивилизация, а с това и на нашата Родина, България...

Въпреки тежкото положение, в което се намираме, ние се надяваме, че кръвта на дедите ни ще проговори и белият човек няма да загине като агне на заколение. И все пак, ако съдбата ни е отредила да загинем, нека посрещнем смъртта "изправени и с оръжие в ръка", а не на колене с преклонени глави!

БЪДЕТЕ ЕДИННИ!
​В КУБРАТИЗМА Е СПАСЕНИЕТО!