Да изчистим паразитите от Българския национализъм

"Време е да си върнем национализма!" - Боян Расате 
Главен Водач на БНС и почетен председател на КУБРАТОВА МЛАДЕЖ

На 16-17 март се проведе пролетният Национален сбор на Български Национален Съюз. 

В хода на обсъжданията най-важният и обезпокоителен извод, който беше направен, е че национализмът в България е повърхностен, безопасен и върви по грешен път. 
Причините за това са, че Българският национализъм не се ръководи от ясна идеология и доказани водачи, а от патриотарски емоции и фалшиви герои! 
Липсата на идеология позволява в нашите среди да се подвизават посредствени лица, които са страхливи и зависими от своята слабост или водещи офицери в службите на МВР и ДАНС. 
Сред нас има дори такива, които са комунисти, антифашисти и русофили, но се представят за националисти, защото няма приети единни критерии и защото други добри националисти погрешно ги приемат за свои съратници.
 
НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПАРАЗИТИТЕ сред нас

След "национализмът" на русофилската партия АТАКА, на партията ВМРО, създадена и ръководена от не един доносник на комунистическата Държавна сигурност, след вредната дейност на лумпените от партия "Възраждане" и голата патриотарщина на онези, които гравитират около тези язви в национализма,

СЪЩЕСТВУВА РЕАЛНА ОПАСНОСТ НАЦИОНАЛИЗМЪТ ТРАЙНО ДА СЕ ОТКЛОНИ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ!
 
В тази връзка Националният сбор на БНС взе решение за тотална и безкомпромисна борба срещу паразитите и фалшивите националисти. 
Национализмът е тясно свързан с произхода и ние като националисти не приемаме наши командири да са мелези като евреина Александър Сиди, кубинеца Карлос Контрера, поляка Кристиян Шкварек и циганина Костадин Костадинов!
 
ДА СИ БЪЛГАРИН Е ПРИЗВАНИЕ,
 
което е следствие на това, че нашите предци са Българи. 
Не са националисти онези, които смятат, че всеки, който пожелае, може по свое желание да бъде Българин! 
За нас като националисти е неприемливо идеите ни да се представят от доносник на Държавна сигурност, какъвто е Красимир Каракачанов, който заедно със слугата си Ангел Джамбазки бяха в коалиция с почти всички политически боклуци в България!
  
НАЦИОНАЛИЗМЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКА БОРБА

Безцелните шествия и протести под съмнителни знамена е патриотарщина, която не ни придвижва напред и нагоре! 
Ние сме против онези негодници (бнс "Еделвайс"), които веднъж в годината използват генерал Луков, но държат младежта далече от истинска активност и политическа борба!
 
Половинчатата им дейността и постоянното ни оплюване от тяхна страна не са случайни! Тези нищожества другаруват с подобните на тях паразити от ВМРО и няколко по-незначителни проксита създадени от тях, за да увличат младежта!
Не е случайно, че изброените по-горе до един са явни или скрити русофили, които агитират за Русия или поне за неутралитет на България в тази не просто Руско-украинска война, а война за бъдещето на Европа! 

Аз, като създател и ръководител на Български Национален Съюз, считам, че е крайно време да обединим национализма и да изгоним от нашия храм търговците и фалшивите герои!
 
БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ ЩЕ БЪДЕ СИЛЕН И ОБЕДИНЕН

Вече няма две мнения и трябва да стане ясно, че всеки който общува с боклука сред нас, помага на враговете на България! 
Да живее БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ! 
-----
За да върнем Българският национализъм в правия път, Националният сбор на БНС взе следните решения: 

1. Засилване на пропагандата в социалните мрежи.
2. Увеличаване броя на членовете.
3. Изграждане на обръч от симпатизанти и дарители.
4. Засилване на сътрудничеството с други организации и партии, които стоят на десни, антикомунистически позиции и подкрепят Украйна.
5. След обсъжадния с други националисти да се приемат основополагащи приципи, които да очертаят рамката, която ще определи Българския национализъм.
  
Водещи стълбове в дейността на Български Национален Съюз / КУБРАТОВА МЛАДЕЖ ще бъде нашата доктрина основана на НАЦИОНАЛИЗЪМ - МИЛИТАРИЗЪМ - АНТИКОМУНИЗЪМ

С кубратски поздрав, 
да живее България!